22 Aralık 2012 Cumartesi

DIY | Son Dakika Hediyeleri

Malum Yılbaşı kapımızı çalmak üzere - 21 Aralık'da atlatıldı mecbur hediyeler ya alınaçak yada Şipşak hazırlanacak :) Uzun lafın kısası benden size çabuk ve uygun ama çok etkili olabileçek Hediye secenekleri...

 

Keçe çok cabuk alınabilecek birşey ve dikmek için bence en basit olan kumaşlardan, makineniz yoksa bile arkadaşlarınıza bu keçe çantalarını hazırlıyabilirsiniz, basit ama kimsenin aklına gelmez bu.



Elmalarınızı ve armutlarınızı yumurta beyazına batırın sonra üstüne şeker serpiştirin ve ıslak bir fırça ile üzerlerine kalpler çizinki oralardan şekerler dökülsün. Bence çok hoş ve hatta Yılbaşı dekorasyonu bile olabilir.


Sıçak su torbası kış günleri okadar güzel oluyorki :) ama genelde kılıfsız satılıyor. Eski bir kazaktan çok kolay bir şekilde sevdiklerinize bir sıçak su torbası hediye edebilirsiniz emin olun çok beğeneçekler :)


Örgü bilenler tabikide sıçak su torbasını örebilirler ben açıkçası pek anlamam ama kesin anlayanlar vardır :)


Kavanozda Kek okadar şık ve zarif duruyorki görmeden inanamassınız birde dışını süsledinmi tamamdır :) Hızlı ve pratik hediyelerden birtaneside bu.

Şimdilik bukadar ama devamı tabikide gelecek :)

1 yorum:

Célenne dedi ki...

Yeni yıla özel blogumda hediye veriyorum.Gelirsen çok sevinirim;) http://www.catchtheitgirl.com/2013/01/hediye-cekilisi-icin-hemen-bloga.html