18 Ocak 2013 Cuma

DİY | Keçe Aşkına...

Sizleri bilemem ama ben keçe'yi herzaman çok sevmişimdir. Dekorasyon için en uygun malzemeler arasında bence. Keçe'den aklınıza gelen yada daha doğrusu gelmeyen okadar çok şey yapabilirsinizki, siz bile birazdan göreceklerinize şaşıracaksınız!
Hemen başlıyalım isterseniz...



Keçe'den mesela sepetler yapabilirsiniz, dikiş makinesine ihtiyacınız bile olmicak çünki keçeyi küçük renkli iğneler ile çok hoş bir şekilde ayarlıyabilirsiniz.


Ben kitap okumasını severim, birçok insan gibi:) Birdahakine arkadaşınıza güzel bir Hediye yaptığınızda ona kitabında kullanabilmesi için keçeden böyle güzel birşey hazırlayın, inanin çok basit ama çok etkili :)


Buna ben bayıldım, okadar basit ama okadar etkiliki, hele şu soğuk havalarda evde daha çok vakit gecirdiğimize göre çok kolay bir şekilde yapabiliriz.


Şunun güzeliğine bakarmısınız? küçük keçe halkalarını yastığa dikmek okadar kolayki inanamassınız!

3 yorum:

Unknown dedi ki...

keçede sınır sadece hayal gücü :)

paylasacaklarimvar.blogspot.com

D`P dedi ki...

Harika bir paylaşım olmuş, blogunuz da hayırlı olsun :) Ziyaretinize çok memnun oldum benim bloguma, her zaman beklerim, Sevgiler...

Not : Blogger kumanda panelinden Ayarlar>Yayınlar ve Yorumlar>Kelime doğrulamasını göster (hayır) ı tıklarsanız yorum yapmak ziyaretçileriniz için daha keyifli olacaktır.

Dekor Opucugu dedi ki...

Teşekkürler :) Demeniz gibi şimdi yorum işi kolaylaştı :)