24 Mayıs 2016 Salı

Lifestyle | Çocuklar için Meyveli Atıştırmalıklar

Eminim çocuğu olan bu atıştırmalık problemini çok iyi bilir, meyve yemekte zorlanan, sürekli şeker çikolata tüketen çocuklar çok fazla, hele ki yaşları ilerledikçe bu durum daha da zorlaşıyor. Bugün sizlerle meyve ile hazırlanmış, çocuklara meyveyi daha cazip hale getirecek birkaç örnek göstermek istiyorum, belki evde sizde yaparsınız ve işinize yarar :)


İlk olarak muz ile hazırlanan Penguenler :) İşin içine birazcık çikolata giriyor ve renkli drajeler okadar :) Tarif zaten resimde mevcut.


Muzlu Çilekli arabalar benim favorilerim arasında, hem çok sağlıklı hemde erkek çocukları için çok hoş bir fikir, eminim çok severek yiyecekler.


Dondurma niyetini muzları çikolata ile kaplayıp sunabilirsiniz, evet 100% sağlıklı değil ama gıda boyasıyla renklendirilmiş dondurulmuş su yiyeceğine bunu tüketsin :) Bitter çikolata kullanırsanız çok iyi olur.


Arada atıştırmak için bu tarz sandviçler hazırlanabilir, uğur böceği için de cherry domates ve zeytin kullanabilirsiniz.


Doğum günleri ve özel partiler için bu tür sağlıklı trenler hazırlıya bilirsiniz, misafirleriniz çok sevecek :)


Son olarak ta armut fare :) Umarım bunlar size ilham olur ve güzel ülkemde yavrular bundan sonra daha çok sağlıklı Ürünler tüketir.


Sevgiler :) 

Hiç yorum yok: