13 Aralık 2012 Perşembe

DİY | Yeni Yıl Dekorasyonu Vol.1

Yeniyıl hazırlıkları benim için aslında herzaman cok özeldir. Havalar soğumaya başlar, gezmeler azalır, evde İnsan daha cok vakit gecirmeye başlar.
Bence bunu değerlendirelim ve evimize küçük dokunuşlarla biraz renk katalım.
Şimdi size evde cok basit  kendi yapabileçeğiniz bazı Dekorasyon Objelerini anlatmak istiyorum, yani kücük bir DIY Projesi diyebiliriz.


Mesela bu tarz mumlukları eğer Cocuklarınız varsa bir Akşam oturup onlarlada yapabilirsiniz. Ihtiyac duyduğunuz Malzemeler zaten evinizde mutlaka vardır, yoksada Kırtasiyelerde bulabilirsiniz. Renkli Kartonları bir Zickzack makas ile istediğiniz büyüklükte kesip renkli Folyolarla süsleyip icinede birtane Mum koyup cok hızlı bır şekilde bunları hazırlıyabilirsiniz.


Yılbaşı coğumuz için Hediye zamanıdır. Hediye kadar bunun paketlemeside aslında önemlidir. Ben hazır Hediye Paketlerine karşıyım aslında. Cok kolay ve hesaplı bir şekilde kendi Hediye paketinizi kendiniz yapabilirsiniz aslında. Bunun icin aslında bir Şablon ve biraz boya yeterli. Zaten Kurdele her evde olan birşey. Kağıdınızı süsleyin üstünede bir kurdele tamamdır! Emin olun Arkadaşınız Hediyeden cok Paketini Beğenecektir :)


Hem görsel hemde kokusuna bayılacağınız cok basit bir Dekor daha. Tarçını keklerimizde, Kurabiyelerimizde hiç eksik etmeyiz. Tarçın Çubuklarını büyük mumların etrafına dizin ve dekoratif bir İple bağlayın - Buyrun size cok basit ama Misafirlerinizi cok etkileyecek bir Obje:)

Evet şimdilik bukadar ama emin olun daha cooook cooook DIY Projelerimiz olacak...

2 yorum:

bırtutamkekik dedi ki...

çokk hoşş bir fikir buu..:)
emeğinize fikrinize sağlık..
mislerr gibi kokular yayılmıştır eminim.:)
takipçinizim,
bende beklerim sayfama,arzu ederseniz elbette...
gönül dolusu sevgilerimle..:)

Juliette Koc dedi ki...

sayfanız güzel olmuş ellerinize sağlık. tarçınlı mumlar çok iyi fikir ben bayılırım kokusuna:) hemen çubuk tarçınlarımdan birkaç tane sarayım mumlarıma:)