14 Temmuz 2015 Salı

DİY | Balkonumuzu Işıklandıralım

Merhabalar :)

Uff, yazacak çok ama vakit yok - bu aralar bu kafadayım :) Bilmem sizde de öyle olur mu ama, ben birşeyi kafaya koydusam, o ille hemen yapılacak, sonraya kalırsa olmaz, beceremem diye düşünürüm hep :)

Gelelim bugün ki önemli konularımıza. Biliyorsunuz Balkon sezonunu çoktan açtım ben, Dekorasyonunu bitirdik sayılırız, gelelim ışıklandırmasına. Çoook seçenek var onu şimdiden söyliyeyim ama hepsine yine hayat katacak olan sizsiniz, hazır alın renklendirin, bişiler yapıştırın, kesin - kısacası hazırda olsa sizin dokunuşunuz olsun!


Evet yoğurt kaplarını atmayın değerlendirin, hazır bir lamba alın kutuları süsleyin ve üstünden geçirin, rengarenk okadar hoş duruyorki, malzemeleri aldıktan sonra inanın 30 dk içersinde hazır oluyor, balkonda masanın üstünde veya cam kenarında hatta çocuk odasında bile yerini alabilir ve yapması çok basit, çocuklarınız süslesin siz geçirin ampullerin üstünden tamamdır :)


Yine çok basit - Büyük bir Vazo, biraz çiçek (ister canlı, ister yapay) biraz kum, su ve bir mum - bukadar. İstediğiniz gibi gönlünüzce süsleyin, emin olun çok beğeneceksiniz.


Yine aynısı ama bu sefer tabakta, tüm malzemeleri alıp şipşak yapabilirsiniz. Çok beğenecek misafirleriniz, inanın bana ve Balkonunuza çok ayrı bir hava katacak.


Küçük bir kase, renkli mumlar, birazcık kum ve isteğe göre minik taşlar, boncuklar veya buradaki gibi çiçekler - okadar çok seçenek varki. Balkondaki yemek masanızı bu tarz süsleyin.


Benim en sevdiklerim :) Rengarenk istediğiniz heryere asın, çok keyif verecek size eminim :) Burda büyük bir vazonun içine kum doldurulmuş ve lambalar çubuklara asılmış, lambalarınız hafif ve vazonuzun içindeki kumun yeterli olduğuna dikkat edin lütfen :)


Burada yine renkli lambalar bir zincire asılmış ve yemek masasını aydınlatmak için kullanılmış, ikea da ve tüm yapı marketlerinde gerekli malzemeleri bulabilir ve aynısından yapabilirsiniz.


Saksılarınızın aralarına bile asabilirsiniz, yeterki isteyin - umarım size biraz ilham verebildim ve belki sizinde balkonunuz yakında böyle güzel aydınlanır :)

Hiç yorum yok: