30 Haziran 2015 Salı

Dekorasyon | Küçük Balkonlar için Dekorasyon Fikirleri

Evet arayı fazla açmadan, çok gündemde olan bir konuyla devam edelim istedim :) Günümüzün evleri git gide küçülüyor ve en çok da Balkonlar bu konuda çok gerekli değil zaten düşüncesiyle tek kişi çıksın, bi hava alsın girsin der gibi tasarlanıyor. Ben bunu aslında pek hoş bulmuyorum, en nihayetinde büyük şehirlerde parklar zaten azalıyor, şehirler kalabalık ve çocuklarımızı sal çayıra diyebileceğimiz alanlar zaten mevcut değil. En azından balkonu bitkilerle, çiçeklerle çocuklara küçükte olsa doğayla tanışma imkanı verebileceğimiz yerlere dönüştürmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.

Eğer sizinde Balkonunuz küçükse üzülmeyin, doğru dekorasyonla ve mobilyalarla balkonunuzu minik bir cennete dönüştürebilirsiniz :)


gerçek bu olsada, bunu bu hale getirmek sizin elinizde desem? 


Evet inanması güç olsa da, doğru renklerle, doğru Mobilya ve Dekorasyon Objeleriyle Balkonunuzu bu hale getirebilirsiniz. 

Mobilya ile başlıyalım. Gerçekten bu zor görünsede, buraya hiçbirşey sığmaz demeyin, yapı marketlerini gezin, çok şaşıracaksınız, uygun fiyata çok kullanışlı, genelde iki işi aynı anda gören Ürünler bulabileceksiniz ve minik Balkonunuzun ihtiyaç duyduğu en önemli şey de bu. 


Hem Bank, hem depolama alanı sunuyor, daha ne olsun :) minderlerinizi ve örtülerinizi gerekmediğinde içine kaldırabilirsiniz mesela. Böylece yine yerinizi genişletebilirsiniz ve bence görüntü olarakta çok hoş.


Ben çiçekleri çok seviyorum ama koyacak yerim çok az diyenler içinde bu tarz raflar ve saksılar satılıyor. Üst üste yerleştirilmiş saksılar hem yer kaplamıyor hemde rengarenk çiçeklerle doldurulduğunda çok güzel görünüyor ve inanılmaz güzel bir koku yayılıyor Balkonunuzda :)


Balkon da Dekorasyon olarakta rahat bir şekilde minik vazolar, koku mumları ve minik fenerler kullanabilirsiniz, rengarenk seçimleriniz balkonunuza bambaşka bir hava katacak emin olun :)

Şimdilik bukadar, hadi iş başına ve minik cennetinizi kurun!

1 yorum:

Ankara Boyacı dedi ki...

iyi bir site teşekkürler.