7 Ekim 2015 Çarşamba

DİY | Dönüşüm Projeleri

En sevdiğim.. asla vazgeçemediğim.. çok vaktim olsa, doymadan hergün yapabileceğim birşey bu eskiyi yeniye çevirmek :) Çok seviyorum bu #doityourself Projeleri. En çok Dekorasyon da işime yarasada yeri geliyor Mobilya konusunda da çok hoş fikirler buluyorum.


Yeni bir orta sehpaya ne dersiniz? Bunun için gerekli olan tek şey Daire şeklinde kesilmiş bir tahta, mobilyacılar veya yapı marketlerinde kolaylıkla bulabilirsiniz ve bir çöp kovası, mümkünse demirden :) Bunu boyayıp, tahtayı üstüne yapıştırın alın size yeni bir orta sehpa, farklı renklerde yapıp salonunuz müsaitse 2-3 tane yan yana kullanabilirsiniz mesela.


Duvar Kağıdı bir iki senedir artık Türkiye de yaygınlaşmaya başlayan bir Ürün haline geldi, evinizde kullandığınız Duvar Kağıtlarından kalan parçaları lütfen atmayın, onları daha sonra Hediye paketlemek için kullanabilirsiniz :)


Anneanne den kalan eski çaydanlık, kullanmaya kullanmıyoruz ama atmaya da kıyamıyoruz, vazo olarak kullanmak nasıl bir fikir? Ben pek sevdim :)


Eski Plaklar... Eminim Babadan ve Dede den kalma hepimizde vardır, bodrum katında veya çatı da bulunmayı bekliyen :) Birde İkea dan bir tabure al, ikisini buluştur, taburenin ayaklarını boya arkadaşına 'bu çok pahalıydı, özel bi tasarımcıya ait' desen bayılır :D Ama siz tabi arkadaşlarınızı kandırmayın :p

Evet Bugünlük bukadar, yavrular uyanmadan sizler için ve tabiki kendim için yeni DİY Projeler avına çıkayım, mutlu kalın :)

1 yorum:

Dikey Bahçe dedi ki...

Merhabalar

Misafirlerinize bizlerden bahsetmenizi çok isteriz

Dikey Bahçe ve iç peyzaj alanında birden çok küçük büyük ürünümüz var

Sevgilerle iyi çalışmalar