8 Nisan 2016 Cuma

Çocuk | Doğum Günü Pasta Önerileri

Dekorasyon bana göre çok kapsamlı bir alan, insan evine nasıl özen gösteriyorsa çocuğu ile alakalı olan tüm konulara da özen gösteriyor. İki çocuk sahibi olarak aynı sizler gibi aylar öncesinde bende doğum günü teması, hazırlıkları diye krizlere giriyorum :) Sizlere bugün belki de yardımcı olur amaçlı bulduğum hoş temalı doğum günü pastalarını göstermek istiyorum, belki bu ve önümüzdeki sene doğum günü tema partileri daha sakin atlatılır :)


Önemli olan aslında hele ki çocuğunuz daha çok küçükse ve kendi isteklerini ve zevkini ortaya koyamıyorsa bir tema belirleyip bu tema dan çok fazla uzaklaşmamak, ne kadar çok farklı fikirler olursa masanız o kadar karışık olur ve bir türlü hoş bir görüntü oluşmaz.


İlk doğum gününde işiniz kolay diyebilirim, temaya bile gerek yok aslında, renkler belirleyip bu renklerle çalışabilirsiniz ve pastalar yukarıda gördüğünüz örnekler gibi gayet şık ve güzel olabilir.



Çocuğunuz biraz daha büyüdüğünde onu bu hazırlıklara dahil edebilirsiniz, mesela kendi pastasını kendisi şekillendirebilir, gerekli olan malzemeler açık renk fondant ve gıda boyası ile renklendirilmiş kalemler :) Bu gün onun büyük günüyse pastasını da kendisi süslesin :)





Mesela İkizleriniz varsa biri kız biri erkek, bu tarz her iki çocuğunuza da uygun bir tema belirleyin. İlle de masanın yarısı pembe yarısı mavi olmak zorunda değil yani :)



Belirli bir yaştan sonra yavrunuz temasını kendisi belirleyecektir, erkekler genelde korsanlı veya dinozorlu doğum günlerini pek severler.



Ama tabi bir erkek annesi olarak arabalara ve legolara da sıcak bakmak zorundasınız :) Ama pastalar bu kadar güzel olduktan sonra hiç fark etmez.



Tabi ki kız annelerini de unutmadım, sizin yavrunun tercihi genelde Prenseslerden ve Perilerden yana olacağını düşünüyorum.



Ama tabi Hello Kitty de hala çok sevilen ve tercihlenen bir Doğum günü teması :) Kızınız bu yaşlardan çıktıysa güzel bir çiçek temalı doğum gününe de hayır demiyecektir.

Sevgiler :)



Hiç yorum yok: