4 Nisan 2016 Pazartesi

Dekorasyon | Duvar Kağıdı

Bir odayı Perde çok etkilediği kadar Duvar Kağıdı da büyük etkiler yaratabilir. Doğru seçim evinize çok ayrı bir hava katar ve yepyeni bir görüntü sağlarsınız. Bu sene geometrik Desenler daha arka plana atılmış ve tüm bir görüntü sağlayan tablo tarzı Duvar kağıtları pek moda. Yani Trendlere uymak istiyorsanız ve evde tadilat olayı varsa bu yazı tam size göre :)


Yatak odası için bu tarz mir Duvar Kağıdına ne dersiniz? Ben bayıldım. Hem odaya derinlik katıp daha büyük görünmesini sağlamış hemde bu görüntü karşısında insanın içi nasıl huzurla dolmaz :) Yatak odası için buna benzer seçimler yapabilirsiniz ama tabi yapıştırması ustalık ister.


Modern tarzınız varsa Skyline tarzı şehir görüntüleri kullanabilirsiniz, çok ayrı bir hava katacak emin olun. Yemek bölümü için nehir manzarasına ne dersiniz? Hepsini yaratmak sizin elinizde.


Evde akvaryum yok diye üzülmeyin, duvarlarınızda devasa bir akvaryum görüntüsü yaratabilirsiniz. Bu tarz çok fazla renk içeren duvar kağıtlarında Dekorasyon çok sade tutulması gerekiyor, çok fazla ıvır zıvır ve mobilyanız varsa bu kadar yoğun desenler hoş durmuyor, bu da küçük bir hatırlatma :)


Dağ manzarasını kim sevmez :) Huzur veriyor insana. Yine tavsiyem dekorasyon da çok fazla abartmamak ve duvar kağıdının renginden çok fazla uzaklaşmamak. Seçimleriniz sade ama zarif olsun :)


Hiç yorum yok: