13 Nisan 2016 Çarşamba

KendinYap | Plate Art Porselen boyama

Çok beğendiğim ayrı bir konu da sofra sunumudur :) Dekorasyon sofra da kullanıldığında çok hoş bir sonuç elde edilebiliyor ve sofrayı günde birçok defa kurduğumuz için bize de bol miktarda malzeme çıkıyor :) Peki hiç porselen boyasını denedinizmi? Çok hoş tabakları hazır almaktansa kendiniz de yapabilirsiniz.


Sizde eminim benim gibi bu boya olamaz imkansız yaa diyorsunuz ama bu işi bir usta yaparsa böyle sonuçlar çıkabiliyor :) Hepsi birbirinden güzel ve fazlasıyla gerçek gibi duruyor, birde yapım aşamalarına göz atalım.


Çizim konusunda kendine güvenen bu tarz Porselen tabaklar boyayabilir. Ama dediğim gibi gerçekten yetenek istiyor :) Bunları sizlerle daha çok neler yapılabilir görün diye paylaşmak istedim yazımın devamında daha küçük daha basit Projeler olacak :)



İnsanın bunları görünce canı çekiyor :) Tüm gün bu tabaklardan yer bence insan. Kekler ne kadar da güzel olmuş değil mi?



Bu tarz Projeler çok yetenek gerektirmeyenler mesela :) Ben bile yapabilirim diyeceksiniz :) Doğum günü hediyesi için bence çok uygun bir Proje.


Sevgiler :)

Hiç yorum yok: