2 Nisan 2016 Cumartesi

KendinYap | Ampul Projeleri

Bir eski Ampul ile neler yapılabilir, merak ediyorsanız bu yazıyı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyorum :) Çok farklı, hiç aklınıza gelmeyecek şeyler yaratabilirsiniz eski kullanmadığınız Ampullerle.

Öncelikle resimlerle bir ampule nasıl delik açabileceğinizi paylaşmak istiyorum. Çünkü tüm Projeler için buna gerek duyacaksınız.



Mesela Ampul den bir vazo yapabilirsiniz. Bunun için görsel deki gibi ampule delik açıp içindekini çıkarmanız yeterli olacak.


Tavan veya duvar süsü yapabilirsiniz, bunun için minik Düğmeler, simler veya farklı küçük şirin Objeler kullanabilirsiniz, üstüne bir ip takıp bu şekilde tavana asabilirsiniz, hele balkonlar için bence çok hoş bir Fikir.


Çocuklarınızla bu tarz süsler yapabilirsiniz, hem eğlence hemde işinizi görecek Dekorasyon olur :) Hele de miniklerin odasına bunları asarsanız harika bir görüntü olur bence. Çınar ve Kerem büyüdüklerinde muhakkak yapmamız gerekir.


Yine çocuk odası için Orijinal bir Dekorasyon Fikri :) Ampul eski gazete kağıtlarıyla kaplanmış, boyanmış ve altına küçük bir Şişe kapağı takılmış.


Tüm dantel sevenlere gelsin bu kare :) Örgü işinden anlıyorsanız, ampullerin içini mesela simli su ile doldurup etrafını örebilirsiniz, Masanızın üstünde bir büyük servis tabağının içinde bunlardan hazırlayıp Dekorasyon olarak kullanabilirsiniz.


Minik Penguenler çok tatlılar :) 


Sevgiler :)

1 yorum:

İlcihan ERSÖZ... dedi ki...

çok güzeller gerçekten evde patlayan ampülleri atmayacağım denemek istiyorum bende..güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler