19 Mart 2016 Cumartesi

Alışveriş | Renkli Mutfak Ürünleri

Salonumuza ve Balkonumuza bahar geldiğine göre, şimdide mutfağımızı bir değiştirelim istedim. Buzdolabınıza ve bulaşık makinenize mesela Folyo alıp kaplıyabilirsiniz. Bunun için İnstagram da Folyo kelimesini aratmanız yeterli, birsürü satıcı çıkacak karşınıza, hatta duvar ve mutfak tezgahları bile kaplıyabilirsiniz bu şekilde.

Görsel alıntıdır, kendime Folyo sipariş ettim gelsin paylaşacağım.

En çok beğendiğim Markları Ürünlerle birlikte paylaşmak istiyorum böylece sizde kolay bir şekilde Ürün hoşunuza giderse satın alabilirsiniz İnternette fiyatlarını araştırıp. Genellikle en çok çeşit saklama kaplarında bulunur. Rengarenk ve farklı boyutlar fazlasıyla mevcut.
En çok sevdiklerim Termoslar mesela Kılıç Markasına ait, hele Pembe Mint ve Pastel renkler seviyorsanız muhakkak bi bakın derim.


Peki ya renkli Bardaklara ve Kadehlere ne dersiniz? Sofraya bambaşka bir hava kattıkları için çok sevdiğimi belirtebilirim :) 

*+-
Ve son olarak en sevdiğim Elektronik Mutfak Eşyalarına gelelim :) Burda da son yıllarda firmalar, gri ve siyahın dışına çıkıp çok hoş renkli Ürünler üretmeye başladılar. Arzum, Arçelik vs. gibi Firmalar da artık renklendi :)


Delonghi Kettle / Biggmug Termos / Delonghi Kahve Makinesi / Premier Mutfak Şefi / Nespresso Kahve Makinesi 

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Konya dekorasyon olarak blogunuzu çok beğendik. Gerçekten çok güzel bir yazı olmuş.

ÖZLEM ÖZBEK KARACA dedi ki...

Bulaşık makinesi ve mutfak düzeniniz harika olmuş:) Güzel günlerde kullanın inşallah. Sevgilerimle