25 Mart 2016 Cuma

Bahçe | Aydınlatma Çözümleri

Bugün Bahçe ve Balkon`da güzel aydınlatma fikirlerini sizlerle buluşturmak istiyorum. Yaz Akşamlarında geç saatlere kadar Balkonda oturmak ne kadar keyifli oluyorsa aydınlatmada okadar Problem oluyor. O sert ışıklı avizelerden sizde bıktıysanız buradaki Ürünler tam size göre olacak :)



Seçenek çok aslında ama ben size en çok tercih edilenleri bir resimde toplamak istedim. Minik Mumları seviyorsanız Mumluklar tam size göre, hatta kokulu olanları seçin böylece sinek derdinden de kurtulmuş olursunuz.

Aplikler genelde elektrik gerektirir (pil ile çalışanları da var), bunun için daha çok balkonda tercih edebilirsiniz bahçede zor olur diye düşünüyorum ama tavan lambasına bakarak daha loş ve güzel bir aydınlatma seçeneğidir.



Fenerler bazen kendinden led Işıklarla satılıyor bazende içine mum yerleştirebiliyorsunuz.Rüzgarlı havalarda ve çocuklar varsa güzel bir seçim olabilir.


Meşaleler genelde barbekü partilerde misafirlerin geçeceği yollara yerleştirildiğinde çok hoş bir hava yaratırlar ama rüzgarlı havalarda lütfen dikkat edin.




Büyük mumları seviyorsanız, rüzgardan da uzaksanız en güzel aydınlatma çözümlerinden biri bence, ışığı hafif ortama ayrı bir güzellik katıyor.


Hiç yorum yok: