16 Mart 2016 Çarşamba

Dekorasyon | İlkbahar Havası

Bahar kapıda bekliyor gibi geliyor bana :) İstanbul'da hava hala pek bulutlu ve kötü olsa da güneş arada sıyrılıp aramıza katılıyor. Bugün evlerimizde bahar havası yaratalım istiyorum, Ülkemizde ne kadar kara günler yaşasak'ta herşeyin daha iyi ve daha güzel olacağına inanıyorum.


Rengarenk vazolar alın, bahar renklerinde.. Mavi, yeşil ve sarı, Raflar alın bunları ister boyayın ister duvar kağıdıyla kaplayın. İster asın isterseniz bu tarz yerde, mesela balkonunuz'da bir renkli köşe yaratın, emin olun bir rahatlicaksınız :)


Güzel canlı çiçekler alın, vazolarınız hiç boş kalmasın. minik renkli mumlar yapın, güzel bi KendinYap Projesi olsun. Beyaz vazolar kullanırsanız etkisi dahada fazla olur.


Cesaretlenin, farklı renklerle Kombinasyonlar yapın. Yeşil ile Pembe olmaaaaaz demeyin, deneyin :) Cesaretim yok o renkte Mobilya almaya diyorsanız, farklı Örtüler ve Kırlentler alabilirsiniz. İki renkten fazla karıştırmayın derim ben bu örnekteki gibi biraz dengeyi sağlamak için beyaz kullanılmış.


Mobilyayı sade seçip renkli Aksesuarlar kullanabilirsiniz. Hası sepetler, Kırlentler, hazır Perdeler ve pikeler, bahar renklerinde nasılda güzel görünüyorlar, sizde Balkonunuzu bu tarz hazırlayıp kahvenizi böyle bir ortamda yudumlayın :)


Eski Vazoları boyayın, eğer yoksa böyle renkli şekilde hazır alın. Laleler yerleştirin içlerine, güzel bir masa veya cam kenarı dekorasyonu olabilir.

Sevgiler :) 

2 yorum:

siyah kuğu dedi ki...

Cıvıl cıvıl renkler şu karanlık günlerde nasıl içimi açtı , sevgiler.

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Ne güzel kareler böyle.Baktıkça içim açıldı :)