10 Ocak 2016 Pazar

Dekorasyon | 1001 gece ve modern Dokunuşlar

1001 gece dediğimde aklınıza ne geliyor?
Ağırlık olarak kırmızı, turuncu, bolca altın ve sarı rengi değilmi?

Ama bu sefer işin rengini değiştiriyoruz, koyu renkler yerine, gümüş, beyaz ve turkuaz renklerini kullanarak 1001 geceyi yinede yaşayabilirsiniz evinizde desem? Merak uyandırdıysam okumaya devam edin en iyisi :)



Bu bence okadar ferah ama bir okadarda 1001 gecenin modern havası olmuş. Kullanılan gümüş ve altın uyumu, yastıklar ve o halı - hepsi tam not alır benden.
Sizde 1001 gece Masallarını pek sevip ama o koyu renklere cesaret edemediyseniz bu halini deneyin emin olun çok beğeneceksiniz.


Eminönünden aldığınız o kahve takımı sonunda salonda yerini bulacak ama kahve yerine çay ile. Salonunuzun bir köşesine 1001 gece desenlerinden esinlenmiş bir tablo asabilirsiniz veya çok sevdiyseniz bu desenleri duvar kağıdı bile olabilir. Hatta Kendinyap Projesi yaratip duvar kağıdını tablo şeklinde hazırlayıp asabilirsiniz.


İyi güzel diyorsun ama ne tarz Dekorasyon ve Mobilya kullanacağız diyorsanız işte birkaç örnek. Çok modern bir konsolu farklı biblolarla ve mumluklarla süsliyebilirsiniz. Biliyorsunuz Fil bibloları bu havayı yaratmak için pek uygun. Renklerinizi belirleyin ve bu renk Konsepti ile alışverişe çıkın. Çok modern parçaları farklı minik Objelerle kombinlediğinizde bambaşka bir hava yaratabilirsiniz.

Sevgiler

Hiç yorum yok: