14 Ocak 2016 Perşembe

Trendler | Dekorasyonda Bakır

Bir ayrı severim bakırı ben :) Çok heveslendiğim ama henüz evimin havasını değiştirmediğimden bizim evde henüz pek bu tonlarda Dekorasyon bulunmuyor ama 2016 eminim benim bakır senem olacak.

Sizlerle bugün birazcık Dekorasyon Fikirlerimi paylaşmak istiyorum, Bakır hangi renkle güzel uyum sağlar? Hangi Objeler bu renkte olmalı vs. bugün uzun uzun paylaşacağım.

Öncelikle bi KendinYap Projesiyle başlamak istiyorum.


Malzemeler:

eski Vazolar
Masking tape veya farklı kalınlıkta bantlar
bakır renginde spray boya (yapı marketlerinde bulabilirsiniz)

Çok basit aslında, eski vazolarınızı istediğiniz şekilde bantlıyorsunuz, buraları şeffaf kalacak boyanmayacak yani ona göre bu alanları seçin. Sonrası çok kolay vazoları bir güzel Spray boya ile kaplıyorsunuz, hepsini güzelce kurutup bantları söküyorsunuz. Buyurun size Bakır Dekorasyon hemde en hesaplısından :)


Bu tarz Şamdanlar hem çok modern hemde çok trend bu aralar. İster hazır alın isterseniz kendiniz boyayın.

Bakır bana göre en çok beyaz, pembe ve krem tonları, gri veya çok ciddi etki yaratsın diyorsanız koyu bir kırmızıyla pek yakışıyor. Şarap kırmızısı bence en uygun olanı.


Geometrik şekillere çok yakışır, ayrı bir hava katar evinize, yalnız bunu modern dekore edilmiş evlerde tavsiye ederim, düz ve çok şık, abartıdan çok uzaksanız tam size göre.


Bu tarz kombinler yaratabilirsiniz, aynı renk ama farklı şekiller de çok hoş durabiliyor. Şuan birçok mağzada bu rengi bullabilirsiniz ama biryer tavsiye et derseniz kesinlikle H&M Home olur :)


Bu tarz minik sehpalarda, altın bakır ve gümüş yan yana getirilebilir, önemli olan şekillerin aynı olması yoksa bu kadar uyumlu bir görüntü olmayabilir.



Sevgiler 

1 yorum:

MERVE dedi ki...

Trabzonda bakırcılar çarşısı meşhurdur, biz bakırı mutfakta kullanırdık dekorasyon fikirleri de iyiymiş :)